Amerikkalaisfutari maksoi 400 henkeä jääkiekko-otteluun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Anteliaisuus on mukavaa, ja on hauskaa hemmotella läheisiä ihmisiä tai vaikkapa maanmiehiä yllätyksellä. Näin ajatteli amerikkalaisfutari Vincent Jackson, kun hän osti 400 lippua jääkiekkomatsiin armeijan henkilöstölle.

YouTube
YouTube

31-vuotias mies halusi heidän pääsevän rentoon tunnelmaan Tamba Bay Lightning -joukkueen ottelussa. Joukkue pelasi kanadalaista Ottawa Senators -joukkuetta vastaan, eikä matsista puuttunut jännittäviä käänteitä.

Tampa Bay Buccaneers -joukkueessa jalkapalloa pelaava Vincent Jackson kasvoi armeijaperheessä, ja antoi omien sanojensa mukaan mieluusti jotain takaisin Amerikan sotavoimille. Isänmaallinen herrasmies on tehnyt aiemmin saman eleen, ja tämä oli toinen kerta, kun armeijaväki sai nauttia ilmaisesta jääkiekkomatsista.