Facebook-kuva pelasti pikkutytön näkökyvyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin miten eräs nainen sai Facebook-kuvansa perusteella tietää olevansa raskaana. Nyt eräs kolmevuotias pikkutyttö on säilyttänyt näkökykynsä hänen äitinsä Facebookissa julkaiseman valokuvan ansiosta.

Facebook
Facebook

Asiasta raportoineen WREG-uutisten mukaan perheenäiti Tara Taylor julkaisi Rylee-tyttärensä valokuvan sosiaalisessa mediassa esitelläkseen tyttären itselleen tekemää kaunista kampausta. Kuvan aiheuttama reaktio oli kuitenkin täydellisen odottamaton, sillä eräs kuvan nähnyt huomasi jotain outoa tytön vasemmassa silmässä.

Äiti oli olettanut, että silmästä loistava valkoinen piste olisi vain salamavalon aiheuttama, mutta todellisuus oli täysin toinen. Facebookissa kuvan nähneet suosittelivat, että tytär kävisi tutkituttamassa silmänsä. Se kannatti, sillä häneltä löytyi harvinainen silmäsairaus, joka johtaa usein sokeuteen. Nyt sairaus ehdittiin havaita ajoissa. Rylee ei ollut koskaan valittanut näköongelmista.