Seksikäs julkkisäiti uhkeana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

R&b-tähti Christina Milian on tehnyt uraa myös näyttelijänä ja TV-tähtenä. Hän kilpaili äskettäin Yhdysvaltain Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa. Hän valmistelee parhaillaan neljättä albumiaan Young Money Entertaiment -levy-yhtiön riveissä.

Splash
Splash

Nyt Christina on osoittanut kuuluvansa kuumimpiin julkkisäiteihin. Hänet ikuistettiin rintavana Kaliforniassa Venice Beachilla. Jäätelöä nautiskellut tähti vietti vapaapäivää tyttärensä ja poikaystävänsä Jas Princen kanssa, eikä jäänyt paparazzeilta huomaamatta.

Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa. Pari karkasi naimisiin Las Vegasissa. Heille syntyi yhteinen Violet-tytär. Musiikkipari erosi jo vuonna 2010. Milian on nyt kihloissa Rap-A-Lot Records -levy-yhtiön pomon James Princen pojan, Jas Princen kanssa. 32-vuotias neito on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.

Splash
Splash
Splash
Splash