Kim Kardashiania ei enää haluta julkkisjuhliin – ulos pintapiireistä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkispiirit ovat armottomat – varsinkin Yhdysvalloissa. Ollaksesi jotain ja saadaksesi kutsuja ökybileisiin täytyy meriittejä löytyä. Monen mielestä realitykaunotar Kim Kardashianilla ei niitä ole, vaikka nainen superkuuluisuus onkin.

Tuleva aviomies Kanye West ei tätä sulata. Narsistin viitan ylleen saanut räppäri anelee uusimpien tietojen mukaan Kimille kutsuja Hollywood-tapahtumiin. 36-vuotias Kanye haluaisi neitokaisen mukaansa eliittitapahtumiin, mutta ihmiset torjuvat pyynnöt.

– Kanye anelee ihmisiä kutsumaan Kimin tapahtumiin, joissa kokoontuu Hollywoodin kerma, mutta monet ihmiset kieltäytyvät. Hän on vakavasti otettava tähti, jota ihmiset kunnioittavat bisnesmiehenä. Monet eivät kuitenkaan halua olla missään tekemisissä Kimin kanssa, lähde kertoi Radar Online -sivustolle.

33-vuotias Kim ja hänen äitinsä Kris Jenner halusivat epätoivoisesti saada kutsun Vanity Fairin järjestämiin Oscar-gaalan jälkibileisiin. Heitä ei kuitenkaan kutsuttu. West onnistui kuitenkin vakuuttamaan Voguen päätoimittajan Anna Wintourin siitä, että hänen morsiamensa ansaitsi päästä Voguen kansikuvaan. Pari aikoo kesällä naimisiin Pariisissa.