Google paljasti totuuden Kimin ”lomakuvasta” Thaimaasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian vieraili äskettäin perheensä kanssa Thaimaassa, jossa realitykaunotar nähtiin esittelemässä kuuluisia kurvejaan sinisissä bikineissä. Maasta poistuessaan Kim julkaisi Instagramissa upean lomakuvan näyttävältä hiekkarannalta.

Kim kirjoitti kuvan yhteyteen ”Thaimaalle kiitos kauniista muistoista”. Joku tarkkasilmäinen kuitenkin tunnisti kuvan ja haki Googlen kuvahausta sanalla ”Thailand”. Sieltä paljastuikin, että kuva ei ollut Kimin, vaan se oli jo aiemmin julkaistu lukuisilla verkkosivuilla muun muassa tietokoneen taustakuvana.

Kim Kardashian on toivonut hänen ja Kanye Westin tulevasta hääjuhlasta pientä ja intiimiä tapahtumaa. Kanye West on kiikuttanut assistenteilleen 600 nimen vieraslistan. Kutsuvieraina ovat Jay Z:n ja Beyoncen lisäksi muun muassa Jamie Foxx, Oprah Winfrey ja Karl Lagerfeld. Mies on aikeissa kutsua myös Nelson Mandelan leskirouva Winnie Mandelan sekä Euroopan ja Lähi-Idän kuninkaalliset.