Kevään opiskelijabileiden hitti! Lataa Igorin Approlaulu ilmaiseksi Starasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rap-artisti ja opiskelija Igor julkaisi viime syksynä Opiskelijaelämää-kappaleen, josta muodostui erityisesti opiskelijapiireissä pienimuotoinen hitti. Biisi on nähty myös Suomen Diskolistalla ja Suomen musiikkibaarien listalla.

Nyt kappale saa jatkoa. Uudella Approlaulu-kappaleella lauletaan opiskelijakulttuurin kehdosta, appro-tapahtumista, jossa opiskelijat suorittavat ”tutkintoja” juomalla.

– Halusin luoda opiskelijoille kappaleen, jota soittaessa koettaisiin juhlafiilistä, ystävyyttä ja yhtenäisyyttä – siis aivan kuin approissa! kertoo Igor.

Stara jakaa nyt kappaletta yksinoikeudella lukijoilleen ilmaiseksi. Lataa kappale tietokoneellesi tästä linkistä. Kappaleen jako on loppunut.

Opiskelijaelämää kappaleen tavoin Approlaulun kertosäkeessä vierailee SuperStefu. Kappaleen on tuottanut suomalaisia rapin kärkinimiä tuottanut Three Legs Luigi. Igor on aikaisemmin tuottanut englanninkielistä rap-musiikkia nimellä Chedda, ja tehnyt yhteistyötä muun muassa Cheekin, Pandoran ja Cristal Snown kanssa.