Julia Pereiran niukka asu säväytti rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinokaunotar Julia Pereira on viime viikkoina kuvattu usein rannoilla, sillä neitokainen näyttää ottavan kesästä irti kaiken mahdollisen. Tähtikaunotar ei tunnu saavan auringosta ja aalloista tarpeekseen, ja nyt hän on suunnannut kotikonnuilleen nauttimaan huippurannoista.

Pereira kuvattiin nyt nautiskelemassa rantavedestä Miami Beachilla, jonne hän oli sonnustautunut melko pieniin bikineihin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Viime vuonna Julia Pereira oli vahingossa vilauttaa hieman liikaa intiimialueita ympärillään pyöriville paparazzikuvaajille, mutta lopulta Pereira onnistui kuitenkin pitämään paikkansa piilossa. Rohkeisiin asuihin pukeutuvat neitokainen on ollut viime aikoina melko usein julkisuudessa.