Pankkiautomaatti sekosi – antoi kodittomalle 37 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pankkiautomaatit ovat teknisiä laitteita siinä missä tietokoneet tai bensamittarit, joten niissä ilmenee aika ajoin vikoja. Nyt Yhdysvalloissa sijaitseva pankkiautomaatti on saanut toimintahäiriön sopivaan aikaan, sillä siitä suorastaan tulvi käteistä rahaa.

Yhdysvaltojen Mainessa sijaitsevassa South Portlandissa ohikulkija soitti aamuyöllä poliisille huomattuaan, että mies vietti epätavallisen paljon aikaa pankkiautomaatilla. Viranomaisten saavuttua paikalla he saivat selville, että mies oli yrittänyt nostaa automaatista 140 dollaria, mutta automaatti oli antanut seteleitä peräti 37.000 dollarin edestä.

Mies ei siis ehtinyt päästä nauttimaan rahakasastaan, WGME-TV uutisoi. Suuren rahakasansa mies oli sullonut muovipussiin. Ylimääräiset rahat palautettiin pankille, joka ilmoitti, ettei se aio nostaa syytettä miestä vastaan.