Uutuuslaite lupaa ladata kännykän akun 30 sekunnissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Matkapuhelinten lataaminen tuottaa toisinaan ongelmia. Laitteen täyteen lataaminen monesti useampia tunteja, ja nopeasti akkua syövien älypuhelinten omistajien täytyykin kantaa laturia jatkuvasti mukanaan.

YouTube
YouTube

Israelilalinen startup-yritys StoreDot ilmoittaa kehittäneensä ratkaisun ongelmiin erittäin nopean laturin muodossa. Laitteen kerrotaan lataavan älypuhelimen akun täyteen noin 30 sekunnissa. Tuotteen käyttöä esitellään yhtiön Youtube-videolla.

Yhtiön mukaan edistyksellinen teknologia perustuu bio-orgaaniseen nanoteknologiaan, minkä kerrotaan lisäävän laitteen eletrodien kapasiteettia ja tehokkuutta. StoreDot esittelee keksintöään tällä viikolla Tel Avivissa järjestettävässä Microsoftin Think Next -konferenssissa. Markkinoille tuotetta lupaillaan Elite Daily -sivuston mukaan vuonna 2016.