Nyt riittää rintamusta! Scarlett Johansson ei kaula-aukkoaan peitellyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Scarlett Johansson nähdään parhaillaan valkokankailla Captain America: The Return of the First Avenger -elokuvassa, jossa hän tekee paluun Black Widow -hahmon rooliin. Tähti on tällä hetkellä raskaana ja odottaa lasta poikaystävälleen, ranskalaistoimittaja Romain Dauriacille.

scarlettjohansson08042014

Scarlett Johanssonia päästään ihailemaan myös lehtihyllyillä, sillä hänet nähdään Vanity Fair -lehden tuoreen numeron kansikuvatyttönä. 29-vuotias näyttelijäkaunotar poseeraa kansikuvassa varsin antoisalla kaula-aukolla varustettussa mustassa mekossa.

New Yorkissa syntynyt Scarlett Johansson on deittaillut monia julkkiksia, kuten näyttelijä Josh Hartnettia. Hän meni naimisiin vuonna 2008 Ryan Reynoldsin kanssa, ja pari erosi kahta vuotta myöhemmin. Tällä hetkellä tähti tapailee vuonna 2012 tapaamaansa journalisti Romain Dauriacia. Pari meni viime vuoden syyskuussa kihloihin.