Applen iWatch myyntiin jo ensi kesänä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Stara testasi taannoin uunituoretta Pebble Smartwatch Steel -älykelloa. Rannekellojen kaltaisten älylaitteiden suurempaa rantautumista markkinoille on odotettu pitkään, mutta toistaiseksi vain harvat valmistajat ovat julkistaneet omia laitteitaan. Erityisesti Applelta on odotettu tuotetta tähän sarjaan.

Tuoreiden huhujen mukaan Apple on viimein lanseeraamassa oman älykellonsa. Applen iWatch-nimeä kantava laite saattaa nimittäin tulla markkinoille vielä tämän vuoden aikana. The Economic Daily News -lehden mukaan valmistuksesta vastaa Taiwanilainen Quanta Computer.

Uutisen mukaan iWatch sisältäisi vähän virtaa vievän ARM-sirun, jonka on luonut Applen kilpailijana tunnettu Samsung. Kellon näytön uskotaan puolestaan olevan valmistettu kestävyyden ja naarmuutumattomuuden takaavasta synteettisestä safiirilasista. Mikäli hurjimmat huhut pitävät paikkansa, tulee Apple tuomaan markkinoille ensimmäiset 65 miljoonaa iWatch-älykelloa jo ensi kesän aikana.