Vaaratilanne Helsingin keskustassa – radiotähti pelasti tilanteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin radiojuontajiin lukeutuva Juha Perälä tunnetaan erityisesti Radio Suomipopin Aamulypsyn juontajana. Eilen hän teki urotyön huomattuaan vaaratilanteen Kampin kauppakeskuksessa. Perälä näki kuinka rakennuskompleksin yläkerrassa pitkä teräsputki työntyi hitaasti ulos ja kohti putoamista.

Facebook, Juha Perälä
Facebook, Juha Perälä

Perälä kertoi Facebookissa ilmoittaneensa asiasta Kampin kiinteistövastaavalle, ja tilanne saatiin sen jälkeen korjattua noin kymmenessä minuutissa. Alas pudotessaan pitkä teräs- tai alumiiniputki olisi voinut pahimmassa tapauksessa viedä jalankulkijan hengen. Nyt tarina siis päättyi onnellisesti. Katso Perälän julkaisema video alta.

Julkaisu käyttäjältä Juha Perälä.