Synttärisankari sammui kännissä – heräsi kesken laskuvarjohypyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ystävät ja kaverit voivat joskus järjestää päivänsankareille hyvinkin erikoisia yllätyksiä. Paras yllätys lienee sellainen, josta ei tiedä mitään, vaan herää kesken tapahtumaa. Näin kävi eräälle synttärisankarille, joka sammui juovuksissa ja heräsi vasta kesken laskuvarjohypyn.

YouTube
YouTube

Josh Paler Lin vietti syntymäpäiväänsä melko kosteissa merkeissä, joten nuori mies sammui kesken kaiken. Seuraavaksi aamuksi kaavailtua laskuvarjohyppyä ei kuitenkaan haluttu perua, joten edelleen tiedottomana oleva Lin vietiin lentokentälle. Siellä hänet kiinnitettiin tandem-valjaisiin ja lennätettiin taivaalle. Mies heräsi vasta, kun hän oli jo kiitämässä vapaassa pudotuksessa kohti maata. Reaktio kuvattiin videolle.