Hurjastelevat nuoret kutsuttiin omiiin hautajaisiinsa – pysäyttävä kokemus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuorten aikuisten liikennekäyttäytyminen on usein luokattoman huonoa, sillä kaasujalka painaa liian usein vaakakupissa enemmän kuin vähäinen ajokokemus. Tällaisten tilanteiden seurauksista saamme lukea viikoittain lehdistä, jotka raportoivat kuolemaan johtaneista liikenneonnettomuuksista.

YouTube
YouTube

Lukemattomista valistuskampanjoista huolimatta kavereille näyttämisen tarve vie usein voiton, ja joskus myös kaverit menehtyvät samassa onnettomuudessa. Nyt verkossa nähdään video poikkeuksellisen onnistuneesta liikennevalistuksesta, jossa nuorten hurjastelijoiden ystävät olivat kutsuneet heidät heidän omiin hautajaisiinsa. Viimeistään ystävien ja vanhempien koskettavien hautajaispuheiden luulisi keventävän kaasujalkaa. Jos ei muuten, niin ystävien ja perheenjäsenten vuoksi.