Uskomaton tapahtui: Instagram kaatui – ongelmat jatkuvat yhä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin videopalvelu YouTube yllätti taannoin kaatumalla pitkäksi aikaa. Miljoonat käyttäjät reagoivat tilanteeseen välittömästi, sillä nettijätin kaatumista pidettiin lähes mahdottomana. Tänään samanlainen tilanne koettiin toisen nettijätin, Instagramin, kanssa.

Down Detector
Down Detector

Ongelmat ilmenivät kello 18.00 jälkeen Suomen aikaa, kun palvelu oli yllättäen saavuttamattomissa. Nettisivustojen ongelmista raportoiva DownDetector huomasi kaatumisen nopeasti, ja samaan aikaan se huomattiin laajasti myös nettipalvelu Twitterissä, jossa tuhannet ihmiset ihmettelivät tapahtunutta. Instagram itse vahvisti Twitter-sivullaan noin kello 20.00 aikaan, että sillä on ongelmia syötteen kanssa.

Suomessa Instagram toimii jälleen tätä kirjoitettaessa kello 21.35, mutta Yhdysvalloissa palvelu on Facebook ja Twitter-kommenttien perusteella vielä paikoin tavoittamattomissa. Välillä Instagram palasi toimintaan, mutta pian sen jälkeen käyttäjät eivät uudelleen päässeet kirjautumaan sisään. Osa käyttäjistä on päässyt kirjautumaan, mutta kuvat eivät lataudu. Katkoksen aikana eniten ilmoituksia kaatumisesta tuli Keski-Euroopan alueelta.

Down Detector
Down Detector