Kim Kardashian estottomana rannalla – kurvit eivät jättäneet kylmäksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kim Kardashianin ja räppäri Kanye Westin tulevat häät ovat yksi tämän hetken suurimmista puheenaiheista viihdemaailmassa. Pariisissa järjestettävät häät osuvat samalle viikonlopulle Cannesin elokuvajuhlien aikaan. Kutsuvieraslistalla ovat muun muassa Euroopan kuninkaalliset ja Obaman perhe.

Kim Kardashian on ennen häitään ehtinyt vielä poseeraamaan lukuisissa seksikkäissä kuvissa. Tähti oli taannoin Thaimaassa, jossa häntä kuvattiin esittelemässä maailmankuuluja kurvejaan ihonvärisissä bikineissä. Etenkin Kimin takapuoli on varsin suuressa roolissa tuoreissa otoksissa.

Kim Kardashian on toivonut hääjuhlasta pientä ja intiimiä tapahtumaa. Kanye West on kiikuttanut assistenteilleen 600 nimen vieraslistan. Kutsuvieraina ovat Jay Z:n ja Beyoncen lisäksi muun muassa Jamie Foxx, Oprah Winfrey ja Karl Lagerfeld. Mies on aikeissa kutsua myös Nelson Mandelan leskirouva Winnie Mandelan sekä Euroopan ja Lähi-Idän kuninkaalliset.