Kimin kohutusta Voguesta jättimenestys – lehden toimitus ei kommentoi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian nähtiin taannoin tulevan aviomiehensä Kanye Westin kanssa Vogue-lehden kannessa. Tie maineikkaan lehden kanteen ei kuitenkaan ollut helppo. Lehden päätoimittaja ja muotimoguli Anna Wintour ei nimittäin alun perin olisi halunnut lähinnä realitytähtenä mainetta saanutta Kimiä kansikuvaan.

kimkardashian24032014

Kimin ja Kanyen Vogue-kansi herätti runsaasti kohua ja närkästystä. Osa lehden lukijoista, kuten näyttelijä Sarah Michelle Gellar, kertoivat Twitterissä lopettavansa lehden tilauksen saman tien. New York Post -lehden mukaan kohunumero on kuitenkin osoittautunut suureksi menestykseksi, ja sen odotetaan myyvän noin 400.000 kappaletta.

Aikaisemmin menestyksekästä Beyoncen kansikuvanumeroa myytiin 355.000 kappaletta, kun Michelle Obaman kansikuvanumeroa myytiin noin 300.000 kappaletta. Voguen edustaja pysyttelee asiasta vaitonnaisena, sillä hänen mukaansa lehden toimitus ei koskaan kommentoi numeroiden myyntilukuja.

Kimin ja Kanyen häitä juhlitaan ensi kesänä, ja paikkana on uutisten mukaan Pariisi. Sieltä West osti kullalleen myös yhden Burger King -ravintolan, että voisi piipahtaa hampurilaisella, jos nälkä yllättää. Voguen päätoimittajan Anna Wintourin ja Kim Kardashianin välillä on ollut vuosia skismaa. Vuonna 2012 nainen vielä eväsi tähden pääsyn Met Gala -tapahtumaan, ja pakotti Kanyen esiintymään paikan päällä ilman deittiä.