Minnie Driverin bikinien alaosa valahti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oopperan kummitus ja Conviction -elokuvista tuttu Hollywood-näyttelijätär Minnie Driver on viime vuosina viettänyt hiljaiseloa. Vuonna 2008 uutisoitiin Minnien hellyyttävästä raskaudesta ja Henry Story Driverin syntymästä, mutta lapsen isän henkilöllisyys pidettiin salaisuutena.

1990-luvulla seksisymbolin maineen saanut Minnie Driver on nyt ikuistettu uima-altaalla Miamissa. Hän oli valinnut ylleen hieman liian suuret bikinien alaosa, ja sen seurauksena alaosa valahti hieman alas neitokaisen noustessa altaasta.

43-vuotias Minnie Driver jätti aktiviiuransa näyttelijänä jo vuosia sitten. Taannoin hänet nähtiin kuitenkin vierailemassa Lisa Kudrowin tähdittämässä komediasarjassa Wed Therapy, jossa Minnie näytteli entistä lapsitähteä. The Observer -lehden mukaan Driverin Henry-pojan isä on eräs The Riches – televisiosarjan käsikirjoittajista. Driver näytteli sarjassa vuosina 2007-2008. Driver tunnetaan näyttelemisen lisäksi myös musiikkiurastaan. Hän on julkaissut yhteensä kaksi albumia, joista viimeisimmällä vierailee muusikko Ryan Adams.