Rajatonta riemua metsässä – piilokamera kuvasi odottamattoman tilanteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuuluuko puun kaatuessa ääntä, jos kukaan ei ole kuulemassa? Tämä klassikkokysymys viittaa siihen, että luonnossa tapahtuu paljon asioita, joita ihminen ei ole näkemässä eikä kuulemassa. Nykyisin piilotetut kamerat ja esimerkiksi riistakamerat pääsevät keräämään todisteita odottamattomista tilanteista metsän siimeksessä.

Julkaisu käyttäjältä Kim Jackson.

Tällä Facebookissakin julkaistulla videolla nähdään miten metsän eläimet voivat ilakoida kuin koiranpennut ikään, kunhan siihen tulee oikea tilaisuus. Videokamera piilotettiin eläinten juomapaikkana käyttämän lammen liepeille. Tuskin kukaan osasi kuitenkaan odottaa millaisen iloisen leikkihetken se tallentaisi, sillä videolla nähdään nyt miten luontokappale ottaa ilon irti elämästä.