Jokapäiväiset hyvät teot – tämän ne antavat tekijälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hyvät ihmiset tekevät hyviä tekoja. Arkipäiväiset palvelukset, lähimmäisen auttaminen ja pyyteetön lähimmäisenrakkaus ovat ihmisille hyvin tärkeitä asioita. Nykypäivänä varsinkin suurissa kaupungeissa niitä tekevät ihmiset tuntuvat kuitenkin olevan vähenevä luonnonvara.

YouTube
YouTube

Nyt thaimaalainen televisiomainos on onnistunut kiteyttämään mitä arkipäivän hyvillä teoilla voidaan saavuttaa. Ne eivät tuo tekijälleen rahaa, kuuluisuutta tai menestystä. Sen sijaan ne tuovat jotain paljon tärkeämpää.

– Hän saa tunteita ja todistaa onnellisuutta. Saavuttaa syvemmän ymmärryksen, tuntee rakkautta ja saa jotain mitä rahalla ei voi ostaa. Tekee maailmasta kauniimman. Voitko haluta mitään suurempaa? mainoksessa todetaan.