Kate Upton otti S&M-seksikohtauksen liian rajusti – miestähti loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

21-vuotias Kate Upton lukeutuu tämän hetken suosituimpiin mallikaunottariin, ja hänet halutaan mainoksiin, elokuviin ja lehtien kansikuviin. Nykyisin sinkkuelämää viettävä tähti avasi äskettäin oman Instagram-tilin ja sai vuorokaudessa yli 100.000 seuraajaa. Pian Kate on myös elokuvatähti.

YouTube
YouTube

Kate Upton tullaan tänä keväänä näkemään ensimmäisessä elokuvaroolissa. The Other Woman -elokuvassa Cameron Diazin esittämä nainen saa tietää poikaystävänsä olevan naimisissa, ja liittoutuu tämän Leslie Mannin esittämän vaimon kanssa kostaakseen miehelle. Kate Upton esittää miehen kolmatta rakastajatarta.

Nyt on paljastunut, että elokuvan kuvauksissa Uptonin kanssa näytelty seksikohtaus johti miestähti Nikolaj Coster-Waldaun loukkaantumiseen. Mies paljasti asian Chelsea Lately -keskusteluohjelman haastattelussa. Hän paljasti Uptonin piiskanneen ja lyöneen häntä seksikohtauksen aikana, ja niiden seurauksena hän sai selkäänsä massiiviset ruhjeet ja mustelmat. Upton otti S&M-seksikohtauksen hieman liian tosissaan ja hakkasi miestä turhan voimakkaasti.

Kate Upton on 21-vuotias mallikaunotar, mutta hän on jo esiintynyt lukuisien lehtien kansikuvissa. Neito on näytellyt Tower Heist ja The Three Stooges -elokuvissa. Tähti seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.