Tyttöbändin upeavartaloinen laulaja bikineissä – ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen julkkiskaunotar Myleene Klass lomailee usein eksoottisissa kohteissa, joissa hänet ikuistetaan näyttäviin bikinikuviin. Viime aikoina ex-poppari ja televisiojuontaja on nähty useita kertoja Etelä-Afrikassa. Niin nytkin.

Kapkaupungissa parhaillaan lomaileva Myleene ikuistettiin eilen pulahtamassa uima-altaaseen. Samalla popkaunotar pääsi esittelemään näyttävää vartaloaan.

35-vuotias Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt televisio- ja radiojuontajaksi. Hän erosi viime huhtikuussa aviomiehestään Graham Quinnista, minkä jälkeen uusi rakkaus on antanut odottaa itseään.