Rakastettu hahmo palaa Star Warsiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uusi Star Wars -elokuva saa ensi-iltansa 18. joulukuuta 2015. Internetissä on kiertänyt runsaasti huhuja ja spekulaatiota J.J. Abramsin ohjaaman elokuvan pääroolien näyttelijöistä. Toistaiseksi tuottajat ovat olleet varsin vaitonnaisia yksityiskohdista.

The Hollywood Reporter -sivuston mukaan tulevassa Star Wars -elokuvassa tullaan näkemään ainakin yksi alkuperäisten elokuvien rakastettu hahmo. Näyttelijä Peter Mayhewin kerrotaan nimittäin palaavan Chewbaccan rooliin. Myös Harrison Fordin, Mark Hamillin ja Carrie Fisherin odotetaan palaavan rooleihinsa uudessa trilogiassa, vaikka mitään ei ole toistaiseksi vahvistettu.

Star Wars -elokuvien oikeudet ostaneen Disney Studios -yhtiön puheenjohtaja Alan Horn paljasti 2. huhtikuuta, että Star Wars: Episodi 7 -elokuvan kuvaukset on jo vähin äänin aloitettu. Seikkailun ensimmäisiä kohtauksia on aikaisempien osien tapaan kuvattu Tunisiassa.