Saana Uimonen ja Kirsikka Kopponen ensimmäisellä laulukeikalla – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta on vuosien varrella löytynyt monenlaisia tyttöduoja, jotka ovat keskittyneet lähinnä esittämään muiden hittikappaleita omina sovituksinaan ja yleensä vieläpä laulamatta itse livenä. Näitä niin sanottuja ”dattibändejä” ilmestyy markkinoille yhä edelleen.

Metropoli.net
Metropoli.net

Yksi tuoreimmista on kohujulkkis Saana Uimosen ja Kirsikka Kopposen perustama The Booster Girls, jonka ensimmäisen laulukeikan video on nyt nähtävissä Metropoli-verkkolehdessä. Tytöt esittävät Helsingissä oman näkemyksensä MC Nikke T:n ysärihitistä Jos haluu saada on pakko antaa. Yleensä melko paljastavasti pukeutuva Uimonen oli pukeutunut tapojensa vastaisesti kaiken peittävään villapaitaan.

Saana Parviainen tuli suomalaisille tutuksi menemällä naimisiin Jussi Parviaisen kanssa. Värikäs avioliitto kariutui lopulta, mutta Uimonen jäi tempauksillaan julkisuuteen. Hänet on sittemmin nähty muun muassa Maatilan prinsessat -realitysarjassa.