Siilistä tuli jättisuosittu nettijulkkis – jo 52 000 seuraajaa Twitterissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetin kautta kuuluisuuteen eivät ole nousseet pelkästään ihmislajin edustajat, vaan lukuisat lemmikkieläimet. Tunnetuimpien eläinkuuluisuuksien listalle lukeutuvat esimerkiksi jatkuvasti huonotuulinen Grumpy Cat ja laatikoita yli kaiken rakastava japanilainen Maru-kissa.

Twitter
Twitter

Siilit ovat hieman kissoja tai koiria harvinaisempia lemmikkejä, joten ne ovat hieman heikommin edustettuina myös internetissä. Tämä ei kuitenkaan ole estänyt Marutaro-nimistä siiltä saamasta 52 tuhatta seuraajaa Twitter-palvelussa.

Aivan itsekseen Marutaro ei ole onnistunut keräämään kymmeniä tuhansia seuraajia, vaan siihen on tarvittu siilin omistajan apua. Piikikäs eläin nähdään Twitter-sivullaan lukuisissa kuvissa, joissa omistaja on piirtänyt tälle erilaisia naamareita. Maruratoa päästään Twitter-kuvissaan seuraamaan myös perinteisemmissä siilimäisissä harrastuksissaan.