Uutishelikopteri kuvasi massiivista ruuhkaa – et usko mitä ihmiset tekivät!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varsinkin Yhdysvalloissa television ja radion uutiskanavilla on alituisesti käytössään helikoptereita, jotka raportoivat muun muassa liikenteen sujuvuudesta ja erilaisista erikoistilanteista ympäri kaupunkia. Ajoittain uutiskopterit saavat todistaa hyvinkin yllättäviä tilanteita.

Nyt Los Angelesissa toimivan KTLA-televisiokanavan uutiskopteri oli kuvaamassa maineikkaalla 105-moottoritiellä ollutta suurta ruuhkaa, kun se ikuisti odottamattoman tilanteen. Sen sijaan, että ihmiset olisivat odottaneet ruuhkan selviämistä autoissaan istuen, he nousivat ulos ja ryhtyivät ottamaan kännyköillään selfie-valokuvia yksin ja ryhmissä. Epäilemättä kuvat julkaistiin saman tien sosiaalisissa medioissa-

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.