Fitness-kaunottaren laihdutuskuuri: Syö 51 banaania päivässä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laihduttaminen olisi varmasti maailman suosituin harrastus, jos se vain luettaisiin sellaiseksi. Parikymmentä prosenttia ihmisistä myöntää laihduttavansa vähintään kerran vuodessa, joten alalla liikkuu huikeita määriä rahaa kuntosaleista laidutuspillereihin ja kuntoiluvälineisiin.

YouTube
YouTube

Laihduttamiseen ei ole kuitenkaan mitään oikotietä, sillä ainoa toimiva ratkaisu on kuluttaa enemmän kuin syö. Nyt fitness-kaunotar Freelee on esitellyt verkossa oman dieettinsä, jonka sisältö on melko erikoinen. Hän nimittäin syö 51 banaania päivässä.

Freelee on julkaissut fitness-aiheisen kirjan ja verkkosivuston, ja lisäksi hän julkaisee myös alan videoita YouTubessa. Nykyisin neitokainen keskittyy hedelmiin, joita hän syö päivässä 2.000 – 5.000 kilokalorin verran. Hän ei anna itsensä syödä mitään valmistettua ruokaa ennen kello 16.00 iltapäivällä.