Tässä se on! Kullalla koristeltu voileipä – hinta 100 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikista asioista saa luksusta, jos niihin lisätään kultaa joko värinä tai aitona jalometallina. Esimerkkinä mainittakoon aiemmin uutisoimamme kultaiset sätkäpaperit, vessapaperi, pelikonsoli, skeittilauta ja urheiluauto. Nyt kultaa saa jopa voileivän päällä.

Kyseessä on grillatu juustovoileipä nimeltään Zillion Dollar Grilled Cheese ja herkkua saa ostaa Deca-ravintolasta Chicagosta. Yhden voileivän hinta on sata dollaria ja ravintolapäällikön mukaan 12 asiakasta on tähän mennessä maistanut harvinaislaatuista herkkua. Voileipä ei kuitenkaan ole mikä tahansa mättö, vaan sen yhtenä ainesosana 24 karaatin kultahiutaleita.

Ateria on valmistettu käsinleivotusta leivästä, 40-vuotiaasta wisconsinilaisesta cheddarjuustosta, Iberian kinkusta, satavuotiaasta balsamiviinietikasta, hanhenmaksasta, valkoisesta tryffeliaiolista ja puoliksi paistetusta ankanmunasta. Kultahiutaleet on ripoteltu kuningasleivän päälle, Time uutisoi.