Mies lähetti vanhemmilleen kuvan auringonlaskusta – sai koskettavan vastauksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maa kiertää Aurinkoa koko ajan väsymättä. Kaikki me siis elämme saman auringon alla, vaikka etäisyyttä ystäviin ja perheeseen tuntuu joskus olevan hyvinkin paljon. Sen sai äskettäin huomata myös eräs Reddit-palvelun amerikkalainen käyttäjä, joka oli matkalla Japanissa.

Reddit
Reddit

Mies lähetti vanhemmilleen Japanista kuvan auringonlaskusta. Redditissä hän kertoo vanhempiensa lähettäneen hetkeä myöhemmin paluupostissa valokuvan Yhdysvalloista, jossa sama aurinko oli jo nousemassa ja aloittamassa uutta aurinkoista päivää.

Reddit
Reddit

PÄIVITYS: Vaikka toimitus kuinka toivoisi, että koko muu universumi kiertäisi Maata, niin todellisuudessa Maa on vain yksi Auringon kiertolainen muiden joukossa.