Oletko sinä tylsä tyyppi? Näistä merkeistä tunnistat ilonpilaajan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tylsät ihmiset saattavat tahtomattaan vetää myös muiden mielen matalaksi ainoastaan siksi, että he eivät jaksa tai tahdo poiketa mukavuusalueensa ulkopuolelle. Tylsiä ihmisiä on monenlaisia, mutta pahimmat heistä voidaan luokitella suoraan ilonpilaajien kastiin. Mitkä sitten ovat seitsemän varminta merkkiä siitä, että edustaa tylsää ihmistyyppiä?

Lifespan-julkaisu painottaa, että rutiineissa ja kontrolloidussa elämässä ei ole sinänsä mitään vikaa, mutta liiallinen arjen orjamainen seuraaminen syö totisesti sielua. Mikäli ihmisen elämä on jatkuvaa tasapaksua suorittamista ja samoja asioita päivästä toiseen, voi hän esitellä seuraavan kerran itsensä vieraalle ihmiselle lempinimellä Tylsä Tyyppi.

Tylsät ihmiset viettävät viikonloput kotona mielummin vaikka yksin televisiota katsellen ja suorastaan ilahtuvat, jos heidän ystävänsä peruu aiemmin suunnitellun tapaamisen. Heidän elämänsä on samanlaista päivästä toiseen ja kaikki toimet toteutetaan päivittäin minuutin tarkkuudella. Mikäli he kerrankin kokeilevat jotain uutta, täytyy heidän olla asiasta tietoisia jopa viikkoja etukäteen, eikä esimerkiksi hetken mielijohteesta suoritetut reissut tai ravintolavierailut tule kysymykseen. Yleensäkin spontaani toiminta on poissuljettua.

Tylsillä tyypeillä on muutenkin tapana viettää eniten aikaansa kotona neljän seinän sisällä ja esimerkiksi ulkomaan matkat ovat heidän mielestään käsittämättömän suuritöisiä. Jopa toiselle paikkakunnalle meneminen on vaativaa ja arjen sekoittavaa puuhaa. Kun häneltä kysytään kuulumisia, on vastaus aina yhtä vaisun tylsä: ”Ihan hyvin menee”. Ihan-sana kuuluu muutenkin tylsien tyyppien perussanastoonsa sen sijaan, että asiat olisivat upeita, todella mahtavia tai älyttömän huonoja.

Tylsän ihmisen kanssa ei myöskään pysty keskustelemaan normaalisti, vaan hän kääntää aiheen kuin aiheen haluamalleen uralle. Kaikista eniten hirvittäisi se, jos jutun aihetta ei olisi ollenkaan ja keskustelusta tulee kiusallisen hiljaista. Tylsä tyyppi ei uskalla ajatella uudesta näkökulmasta mitään ja kaikkeen tulee suhtautua hieman ryppyotsaisesti. Heidän naurunsa saattaa olla vain pientä hyminää ja huulten vääntelyä, eikä tunteita näytetä kuin hyvin harvoin ja tällöinkin humalassa. Yksi asia kuitenkin näissä tyypeissä ärsyttää kaikista eniten – he valittavat kaikesta.