Swedish House Mafian tähti Steve Angello Summer Sound Festivaleille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen, Swedish House Mafian jäsenenä parhaiten tunnettu, konemusiikkitähti Steve Angello saapuu esiintymään Helsingin Messukeskuksessa 18. – 20. heinäkuuta järjestettävälle Summer Sound Festivalille.

Steve Angello kuuluu Ruotsin tuottelijaimpiin ja suosituimpiin elektronisen musiikin artisteihin. Parhaiten hänet tunnetaan elektronisen musiikin suosituimman kokoonpanon paikkaa hajoamiseensa asti pitäneen Swedish House Mafian jäsenenä. Viime vuonna toimintansa lopettaneen Swedish House Mafian Save the World, Antidote, Greyhound, One, Miami 2 Ibiza ja Don’t You Worry Child -hitit nostivat elektronisen musiikin suosion ympäri maailmaa uudelle tasolle muutamassa vuodessa.

Angellolla on ansioita myös Swedish House Mafian ulkopuolelta. Hänen ensimmäinen menestyksensä oli Eurythmicsin Sweet Dreams -hitistä tekemänsä remiksaus vuonna 2004. Tätä seurasivat myyntimenestykset Knas, Rave N Roll ja Yeah sekä Show Me Love, jonka Steve toi takaisin tanssilistojen huipulle.

Lisätiedot tapahtumasta www.summersound.fi.