Ylipainoinen nainen löysi järkyttävän viestin take away -laatikostaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Subwayssa tapahtuu kaikenlaista. Kerroimme äskettäin eräästä kyseisen pikaruokalan työntekijästä, joka kuivasi märkiä sukkiaan ravintolan leipäuunissa. Tapauksesta nousi kohu, kun hän jäi kiinni itse teossa asiakkaan tullessa paikalle.

YouTube
YouTube

Nyt Kaliforniassa 45-vuotias Allison Brown koki järkytyksen asioidessaan paikallisessa Subwayssa. Nainen tilasi mukaan tonnikalasubin ja kaksi Fatizza-leipästä. Työntekijä oli ilmeisesti halunnut olla hauska, sillä tämä oli kirjoittanut leipäboksin kanteen ”Big Mama”.

Kun Brown näki annoksen tekstin, hän puhkesi itkuun. Subway-ravintolan omistaja Sanjiv Mehta rukoili naista olemaan menemättä tapauksen takia mediavälineiden juttusille. Nainen vaatii kuitenkin firmaa oikeusteitse palkkaamaan ammattilaisen opettamaan henkilökunnalle asioita, joilla vastaava syrjintä voitaisiin lopettaa.

– Aloin vain itkemään. En voinut syödä sitä. Ajattelin vain, että Big Maman ei tarvitse syödä. Ajatus todella haittasi elämääni. Mietin, että tarvitsenko lihavuusleikkausta. Näytänkö tosiaan niin hirveältä? Mikä minussa on vikana? Kertoi nainen New York Daily Times -lehdelle.