752 kanaa vapautettiin häkkikanalasta – katso ensimmäiset hetket vapaana

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja lähes kaikissa muissa maissa tehotuotanto on vienyt kanat valtaviin häkkikanaloihin, joiden oltavat ovat yksiselitteisesti epäinhimilliset. Kanat eivät näe koko lyhyen elämänsä aikana kertaakaan auringonsäteitä, ja ne joutuvat elämään koko tuskaisen elämänsä häkkiverkon päällä.

YouTube
YouTube

Nyt joukko Australiassa asuvia kanoja on saanut toisenlaisen mahdollisuuden, sillä sikäläinen hyväntekijä päätti pelastaa 752 kanaa ja päästää ne ensimmäisen kerran elämässään nauttimaan tilasta ja vapaudesta. Samalla ne pääsivät ensimmäisen kerran elämässään kävelemään ja levittelemään siipiään ja tuntemaan auringon säteet kasvoillaan. Kanat omaksuivat nopeasti luonnollisen käytöksensä, kuten pesänrakennuksen ja munimisen piiloon.