Yllätysvalinta Kim Kardashianin kaasoksi – totta vai mediatemppu?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suuripiirteisesti elävä Kanye West on ollut huolissaan siitä, kun hänen pitkäaikaisen bestiksensä Jay Z:n vaimo Beyonce Knowles ei tule toimeen tulevan rouva Westin kanssa. Beyoncen on jopa kerrottu pohtineensa jättävän massamediatapahtumaksi kaavaillut hääjuhlat väliin.

Pariisissa salaisessa paikassa järjestettävät Kim Kardashianin ja Kanye Westin häät osuvat samalle viikonlopulle Cannesin elokuvajuhlien aikaan. Kutsuvieraslistalla ovat muun muassa Euroopan kuninkaalliset ja Obaman perhe. Jay Z lupautui aiemmin Kanyen bestmaniksi vain sillä ehdolla, että hääjuhlissa olevat kamerat eivät kuvaa miestä tai hänen perhettään.

Nyt MediaTakeOut-julkaisu raportoi yllätysuutisesta, jonka mukaan Beyonce olisi osallistumassa häihin Kim Kardashianin kaasona. Uutinen on sinänsä hyvin erikoinen, sillä Beyoncen on aiemmin kerrottu välttelevän Kardashianeja parhaansa mukaan. Naisten on nyt nähty ottavan yhdessä kasvo- ja botoxhoitoja Los Angelesissa. Jay Z:n ja Beyoncen omat häät vietettiin salassa ihmisten katseilta.