Prinssi Harryn ex-tyttöystävä on kuuma uimapukumalli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian prinssi Harry on herättänyt kohua esimerkiksi julkisuuteen päätyneiden bilekuvien vuoksi. Otoksissa kuninkaallinen nuori mies juhlii Las Vegasissa alasti. Harry on myös yhdistetty mediassa lukuisiin julkkiskaunottariin.

Vuonna 2011 Harry erosi alusvaatemalli Florence Brudenell-Brucesta. Nyt 25-vuotias vaaleahiuksinen mallikaunotar nähdään uusissa Rigby & Peller -alusvaatemerkin mainoskuvissa. Florence Brudenell-Bruce esittelee kesäistä lämpöä hehkuvissa kuvissa yhtiön tuoretta uimapukumallistoa.

Kruununperimysjärjestyksessä kolmantena oleva prinssi Harry on ollut paljon julkisuudessa seurustelusuhteidensa tiimoilta. Harryn on kerrottu deittailleen muun muassa The Saturdays -yhtyeen popkaunottaren Mollie Kingin kanssa. Lisäksi hänen on huhuttu viihtyneen mallikaunotar Cressida Bonesin seurassa.