Axl Smith sytytettiin tuleen – esiintyi ilmiliekeissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen juontaja ja hip hop -muusikko Axl Smith nousi vuonna 2004 julkisuuteen MTV-juontajana. 30-vuotias komistus on julkaissut kaksi albumia People Come First ja 80’s Babies. Nyt hänet nähdään uusimmalla musiikkivideollaan ilmiliekeissä.

YouTube
YouTube

Dance- ja The Voice of Finland -ohjelmien juontajanakin nähty Axl heittäytyy täysillä Mad F*ckin Crazy -videonsa tunnelmaan. Helsingissä Esplanadinpuistossa kuvatulla musiikkivideolla mies nimittäin sytyttää itsensä tuleen.

Vaarallinen stuntti tapahtui todella oikeasti, ja mies paloi hetken aikaa ilman minkäänlaisia asiaan kuuluvia turvallisuusvarusteita. Rohkea veto, ja tunnelma tarttuu videolta katsojaan. Joko tänä kesänä olisi Axl Smithin aika nousta suomalaisten hittilistojen kärkeen tällä rallilla?