Lentoemäntä hervoton turvaesittely videolle – matkustajat ulvoivat naurusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni runsaasti lentokoneella matkustava ihminen ei jaksa enää keskittyä lennon aluksi tehtävään turvaesittelyyn, sillä hän korkeintaan tarkistaa lähimmän exitin sijainnin ja sinne johtavien penkkirivien määrän. Yleensä turvaesittelyssä toistetaan samat asiat samalla tavalla, mutta ei aina.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa nähdään video Southwest Airlinesin lennon hervottomasta turvaesittelystä, jossa äänessä olevalla lentoemännällä on mitä ilmeisimmin takanaan pitkä päivä. Hän nimittäin puhelee tuttujen tekstien lisäksi myös melko levottomia asioita existään, mummostaan ja tupakoinnista. Matkustajat reagoivat esitykseen nauramalla hervottomasti. Tällä lentoemännällä olisi ura stand up -koomikkona.