Näin erityinen on isän ja tyttären välinen suhde: ”Emme muista päiviä vaan hetkiä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Isä on jokaisen nuoren tytön tärkein turvahahmo. Isältä saatu tuki, ihailu, kannustus ja ymmärrys muovaa monen naisen itsetuntoa pitkälle aikuisikään. Jos isä ei ole läsnä lapsuudessa, se näkyy kauniimman sukupuolen edustajan elämässä vaikeina miessuhteina.

YouTube
YouTube

YouTube-videolla nähdään kooste isän ja tyttären välisestä tärkeästä yhteydestä. Siinä nähdään tanssiaisiin menevä tytär, joka laskeutuu alas portaita perheensä ja deittinsä katsellessa. Kun isä näkee lapsensa kauniina, hän muistelee yhtäkkiä tätä pikkytyttönä, jonka kanssa vietti ihania hetkiä yhdessä.

BCBG-vaatemerkin mainoksessa muistutetaan, että tärkeintä eivät ole päivät, vaan tärkeät ikimuistoiset hetket. Tämä ajatus on varmasti jokaisen isän mielessä, kun hän tajuaa tyttärensä kasvaneen aikuiseksi. BCBG on Max Azrian luoma losangelesilainen vaatemerkki.