Tältä näyttää Philip Seymour Hoffmanin viimeinen elokuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Philip Seymour Hoffman kuoli taannoin tappavaan huumecocktailiin. Mies löytyi kotoaan huumeruisku kädessään. Viihdemaailma suri tähteä hautajaisissa, ja fanit ovat kaivanneet lempinäyttelijäänsä.

Haavoihin saadaan lääkettä, kun arvostetun näyttelijän viimeisen elokuvan traileri on julkaistu YouTube-sivustolla. God’s Pocket jäi Philip Seymour Hoffmanin joutsenlauluksi. Indie-elokuvan ensi-ilta koettiin Sundancen elokuvafestivaaleilla helmikuussa paria viikkoa ennen tähden traagista kuolemaa.

God’s Pocket on Mad Men -tähti John Slatteryn esikoisohjaus, ja se perustuu Pete Dexterin romaaniin. Elokuva keskittyy kuvaamaan Hoffmanin näyttelemää miestä, joka yrittää peittää poikapuolensa kuoleman. Elokuvassa nähdään myös Richard Jenkins, Christina Hendricks ja John Turturro. Hoffman tullaan näkemään vielä kahdessa viimeisessä Nälkäpeli-elokuvasarjan elokuvassa.