Tätä äijäannosta et jaksaisi kerralla ahmia!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet hurjista äijäherkuista, joiden koko, ainesosat tai tulisuus ovat olleet niin uskomattomia, että annokset ovat ylittäneet uutiskynnyksen helposti. Nyt Los Angeles Times on testannut koekeittiössään kaikkien aikojen suurinta grillattua juustoleipää hiljattain vietetyn kansallisen Grilled Cheese Dayn kunniaksi.

YouTube
YouTube

Kerroleivässä on uskomattomat 20 kerrosta ja se muistuttaa enemmän yhden kuukauden aamupalaleipiä kuin kerralla mätettävää juustovoileipää. Leivän kerrosten välissä on tietysti siivutolkulla juustoa, mutta myös guacamolea, paahtopaistia, kinkkua, tomaattia, pekonia, kananmuna, kuivattua sipulia, herkkusieniä, kanatahnaa, lohta ja tietysti periamerikkalaisia suolakurkkuja.

Yhdysvalloissa on useita ravintoloita, joiden erikoisherkkuna ovat maittavat ja jättisuuret voileivät. Maassa ei oikeastaan koskaan tarjoilla avoimia voileipiä eurooppalaiseen tyyliin, vaan syötävässä on kaksi puolta vastakkain ikään kuin kerrosleivässä tai sämpylässä.