Suomalaishurjapää kaahasi Audilla laskettelurinteessä – vakava vaaratilanne kuvaajalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta löytyy monia hurjapäisiä tiimejä, jotka kuvaavat tempauksiaan videolle tai televisio-ohjelmiinsa. Eräs netin kautta alunperin tunnetuksi tulleista ryhmistä on Biisonimafia. Nyt ryhmä on julkaissut verkossa vauhdikkaan videon, jossa herra Huovila kaahaa Audilla laskettelurinteessä.

YouTube
YouTube

Rinne oli suljettu muulta yleisöltä, joten laskettelijat eivät päässeet samaan aikaan paikalle. Rinteessä oli kuitenkin mukana tempauksen kuvaajia, joista eräs joutui erittäin vaaralliseen tilanteeseen Audin kaahatessa suurella nopeudella vain senttien päästä kuvaaajasta. Ryhmän muut jäsenet ehtivät jo kauhistua pahemman kerran, mutta tällä kertaa oli kuitenkin onni matkassa.