Isä panostaa ruokien ulkonäköön – näistä lapset varmasti pitävät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa lapset ottavat yleensä omat eväät päiväkotiin ja kouluun, mikäli vanhemmat tahtovat lastensa syövän terveellisemmin tai edullisemmin. Olemme kertoneet ihanista isistä, jotka tehtailevat lapsilleen yllätyksiä rasioihin, mutta nyt valokeilaan nousee todellinen ruokataiteilija.

Sanfranciscolainen Beau Coffron on perustanut nettiin blogin nimeltä Lunchbox Dad ja hän esittelee sivustollaan lapsilleen tehtailemiaan eväsraisoita. Hän ei kuitenkaan ole askarrellut lounasrasian ulkokuoria vaan sisällön. Terveelliset herkut ovat muuttuneet isän käsittelyssä mitä upeimmiksi taideteoksiksi. Hän on muun muassa ilahduttanut tyttärensä ja poikansa ruokataukoja sarjakuvateemaisilla annoksilla.

Eväsrasioihin on loihdittu esimerkiksi Turtles-hahmo, Kapteeni Amerikka -teema, Helinä-keiju, My Little Pony, Autot ja Spiderman. Onpahan mukana myös Angry Birds ja Hello Kitty -teemat. Idea jatkaa samalla linjalla kuin aiemmin kertomamme vanhempien eväsrasiayllätykset, joissa muun muassa eräs isä jätti lounasrasioihin ihastuttavia viestilappuja ja tehtäviä lastensa ratkottaviksi.

Näitä