Jennifer Lawrence estottomana lehdessä – pelkkä vartalomaali yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nälkäpeli-kaunotar Jennifer Lawrence on noussut nopeasti yhdeksi maailman suosituimmista näyttelijöistä. Ulkoisen kauneutensa ja näyttelijäntaitojensa lisäksi maanläheisestä asenteestaan tunnettu neitokainen nähdään valkokankaalla American Hustle -elokuvassa.

jenniferlawrence17042014

23-vuotias näyttelijätär on ajankohtainen myös siksi, että hän esittää jälleen mutantti Mystiqueta X-Men: Days of the Future Past -elokuvassa. Nyt hän poseeraa elokuvan teemalla toteutetussa kansikuvassa Entertainment Weekly -lehden kansikuvassa. Kaunottarella on kuvassa yllään ainoastaan vartalomaalia.

Jennifer Lawrence nousi supertähdeksi Nälkäpeli-elokuvien tähtenä. Vuonna 2013 hän voitti Oscarin Unelmien pelikirja-elokuvasta. Rolling Stone -lehti ylisti taannoin Lawrencea Yhdysvaltojen lahjakkaimmaksi nuoreksi näyttelijäksi. Hän pääsi viime vuonna Time-lehden sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle.