Katy Perry vaihtoi kitarasankarin räppäriin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Roar-hitistään tunnettu poppari Katy Perry heilasteli vielä äskettäin on-off -poikaystävänsä kitaristilaulaja John Mayerin kanssa. Parin on uumoiltu menneen kihloihin, kun tähden nimettömässä nähtiin sormus ystävänpäivänä. Nyt neitokainen on kuitenkin vaihtanut hempeän muusikon seuran tatuoituun räppäriin.

Tänä vuonna toisen studioalbuminsa julkaiseva Riff Raff -räppäri on saanut treffeilleen kaunista naisseuraa, sillä mies vei Katy Perryn ulos pitkän kaavan kautta. Riff Raff tarjosi Perrylle sushia, keilausta ja drinkkejä. 29-vuotias Katy julkaisi Instagramissa yhteiskuvan miehen kanssa ja näyttää otoksessa onnelliselta.

Katy Perry nimettiin äskettäin Vuoden Naiseksi Lontoossa järjestetyssä Elle Style Awards -tapahtumassa. Riff Raff on sanonut, että vie poppariprinsessan uudestaankin treffeille. Riff Raff on yhdysvaltalainen 32-vuotias hip hop -artisti, ja häneltä ilmestyy tämän vuoden elokuussa Neon Icon -nimeä kantava pitkäsoitto. Mies pidätettiin viime vuonna Pohjois-Karolinassa, koska poliisi löysi hänen autostaan alkoholia, huumausvälineitä, marihuanaa ja psykedeelisiä sieniä. Hänet kuitenkin vapautettiin myöhemmin ilman takuita.