Krisse Salminen lentoemäntänä – kondomilento huipulle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen näyttelijä Krisse Salminen on ihastuttanut viime aikoina suomalaisia televisiossa suositun Siskonpeti-sketsiohjelman tähtenä. Ajoittain Krisse nähdään kuitenkin myös hieman toisenlaisissa työtehtävissä, ja tällä kertaa lentoemäntänä.

YouTube
YouTube

Salminen tähdittää Sultan-kondomimerkin tuoretta Sultan Adventures -mainosvideota, jossa hän opastaa suomalaisia ”korkeammille huipuille” turvallisesti kondomin kanssa. Hauskan videon teksti mukailee lentoemäntien aitoa turvaesittelyä.

– Seksi on yllättävän usein ujostelun aihe parisuhteessa. Omat haaveet voivat jäädä turhaan toteuttamatta vain siksi, ettei niistä uskalleta puhua, Suomen RFSU:n maajohtaja Tomi Lahtela kommentoi.

– Enemmistö suomalaisista pitää kondomia ehdottavaa henkilöä vastuullisena ja huomaavaisena. Mielestämme on aika laittaa uusi vaihde silmään. Kondomeissa on lopulta kyse nautinnosta ja seikkailuista, ei pidättäytymisestä, lisää Lahtela.