Mies sairastui kimkardashianofobiaan – kaikki Kimiin liittyvä pelottaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmassa on mitä erikoisempia pelkoja, joista aina uutisoidaan mediassa. Nyt eräs kiinteistövälittäjä Britanniasta omaa mielenkiintoisimman fobian miesmuistiin. Mike Arness kärsii nimittäin Kardashianofobiasta.

Arnessin nuoren pojan sielu haavoittui, kun hän näki teini-iässä Kardashianin seksinauhan. Tämän jälkeen kaikki Kardashianeihin liittyvä on pelottanut häntä. Jos hän kohtaa julkkisperheeseen liittyviä asioita televisiossa tai juorulehdissä, mies alkaa voida pahoin ja saada paniikkikohtauksen oireita.

Oireina ovat muun muassa käsien hikoilu ja pahoinvointi. Homoseksuaali Arness kertoo pelon nousseen siitä, että hän eli tukahtuneessa katolisessa yhteisössä 17-vuotiaana ja päätyi katselemaan Kimin ronskia seksinauhaa. Kerran hän oksensi nähtyään Kanyen Bound 2 -videon, uutisoi Daily Mail.