Jessica Biel jakoi supersöpön lapsuuskuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijätär Jessica Biel meni taannoin naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä, laulaja Justin Timberlaken kanssa. Pian häiden jälkeen Jessica vaihtoi virallisen sukunimensä Timberlakeksi, mutta taiteilijanimi on edelleen Biel.

Jessica Biel WhoSay
Jessica Biel WhoSay

Nyt Jessica Biel on julkaissut verkossa ihastuttavan söpön lapsuuskuvansa. Kuvan yhteydessä Jessica kirjoitti, että kuva esittää hänen lapsuutensa otsatukkamokaa.

Muusikko ja näyttelijä Justin Timberlake kosi näyttelijätär Jessica Bieliä Montanassa viime vuonna. Pariskunta oli ennen kihlautumistaan seurustellut jo viisi vuotta. Näyttelijäkomistuksen kerrotaan yllättäneen rakkaansa tätä varten suunnitellulla sormuksella. Jessica Biel on tullut suomalaisille tutuksi monista suosituista televisiosarjoista ja elokuvista.