Kaverilla uusi mies? Varaudu näihin tilanteisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni ystävänsä parisuhdetta vieressä seurannut tietää, että kaverin maailma saattaa muuttua uuden siipan myötä kokonaan entiseen verrattuna. Rakkauden alkuhuumaan kuuluu niin sanottu iilimatokausi, jolloin nämä kaksi ihmistä ovat kuin yksi uniitti – heitä ei tapaa yksin kuin satunnaisesti tai vahingossa.

Kun nainen rakastuu, tarkoittaa se usein korkokenkien heittämistä nurkkaan. Miksi? Siksi, että tällöin juostaan niin täysillä suhde-elämään, ettei matkaa voi taittaa koroissa. Tunnepohjalla maailmaa katselevat neitokaiset saattavat olla jopa uhkarohkeita Sen Oikean löytäessään. Kaverit ovat vaarassa jäädä tällöin toissijaiseksi – tai niin heistä ainakin tuntuu.

Rakastunut nainen ei hylkää ystäviään tarkoituksella. Kaverit voivatkin varautua lämpimällä ja ymmärtäväisin mielin siihen, että tuore tyttöystävä ei liiku vapaa-ajallaan ilman miestään. Hän julkaisee Facebookissa ainoastaan poikaystävään liittyviä juttuja ja keskustelee pelkästään parin tulevaisuudesta tai tekemisistä. He saattavat myös patistella sinkkukavereitaan etsimään sitä oikeaa, jotta unelmat pariskuntailloista toteutuisivat, Femail First tietää.

Vastarakastuneet eivät osaa pitää näppejään erossa toisistaan. Rakastuneen kanssa on turha myöskään suunnitella mitään, koska uusi mies menee kaiken edelle. Nainen höpöttää ja hehkuttaa rakastettuaan, eikä välttämättä edes huomaa muuttuneensa miehen myötä. Surulliseksi tilanne kääntyy silloin, jos ystävä huomaa uuden miehen olevan väärä – tällöin voi varautua korjaamaan särkyneen sydämen palasia paikoilleen siinä vaiheessa, kun ystävä on taas kultaa kalliimpi.