Nainen asteli ilman housuja kauppaan – rohkeni varastaa viiniä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Voimme pilke silmäkulmassa todeta, että Floridan alueella on ilmeisesti jotain kummallista ainesosaa hanajohtovedessä, mikä aiheuttaa paikallisille naisille suunnattoman tarpeen riisua itsensä puolialastomaksi. Sen jälkeen he sekoilevat julkisella paikalla.

YouTube
YouTube

Kerroimme äskettäin floridalaisesta naisesta, joka niin sanotusti pimahti pikaruokalassa, koska yksi työntekijöistä ei suostunut ottamaan häneltä vastaan suuseksiä. Nainen riisui itsensä alushoususilleen ja aloitti ravintolassa riehumisen. Floridassa on nähty myös toinen nainen, jonka käytös on ollut hyvin samankaltaista.

Valvontakameran tallenteelle on kuvattu ilman housuja paikalliseen Publix-kauppaan astellut nainen. 35-vuotias Desiree Taylor oli kävellyt päättäväisesti suoraan viinihyllylle ja oli yrittänyt varastaa Franzian viinipönikän. Video on kuvattu jo muutama vuosi sitten, mutta julkaistu nyt kaikkien ihmeteltäväksi. Poliisi pidätti paljastelijan myöhemmin.