Kohukuva leviää – onko tässä iPhone 6:n etupaneeli?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2012 kauppoihin ilmestynyt Applen iPhone 5 keräsi heti ilmestyessään kritiikkiä lukuisten bugien takia. iPhone 6 on jo tulossa, ja siitä saatiin taannoin esimakua patenttihakemuksen muodossa.

Weibo
Weibo

Kiinan sosiaalisessa mediassa, Weibossa, on levinnyt mahdollisesti iPhone 6:n etupaneelia esittelevä kuva. 9to5mac-sivuston mukaan valokuva on otettu iPhone-puhelimia valmistavalla tehtaalla. Kuten ennakkoon on huhuttu, vaikuttaisi älypuhelimen näyttö olevan huomattavasti isompi kuin aikaisemmassa Applen puhelinmallissa. Muutoin ainakaan etupaneeli ei näytä kokeneen järisyttäviä muutoksia.

Uudessa iPhone 6 -mallissa tulee ennakkotietojen mukaan olemaan aiempaa suurempi näyttö. Reutersin mukaan seuraavassa iPhonessa on likimain 12-senttinen näyttö. Lisäksi Applen kerrotaan aloittavan uuden puhelimen ja tabletin välimallia mukailevan älylaitteen valmistamisen. Katso kuva tästä.